پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان مه ولات بمناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۲/۲۷ ۰۷:۴۹ | تعداد بازدید: 17

مدیر شبکه بهداشت و درمان مه ولات با انتشار پیامی فرارسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی را به مدیر و پرسنل روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و روابط عمومی شبکه بهداشت و ددمان مه ولات و همه فعالان عرصه اطلاع‌رسانی و روابط عمومی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی ، متن پیام دکتر سیما عسکری بدین شرح است:

به نام خدا

نامگذاری ۲۷ اردیبهشت به عنوان روز ملی ارتباطات و روابط عمومی در تقویم کشورمان بیانگر اهمیت و جایگاه والای روابط عمومی در سطح ادارات و نهادهای دولتی و غیر دولتی می باشد بطوریکه اهمیت آن در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع ‌رسانی در همه عرصه‌ ها پیشتاز بوده دو چندان شده است.

روز ارتباطات و روابط عمومی، فرصت ارزشمندی برای قدردانی از زحمات فعالان و تلاشگران این عرصه و ایجاد یک فضای همگرایی عمومی در مسیر تغییر نگرش ها و باورها نسبت به جایگاه و منزلت روابط عمومی برای کمک به رشد و پویایی بیش از پیش این نهاد در سازمان ها و جامعه می باشد.

موفقیت سازما‌نها، ادارات و شرکتها و دوام شان در عرصه ‌ها و فعالیتهای تخصصی مختلف به عملکرد روابط عمومی ‌ها وابسته و روابط عمومی ها سکانداری آن را برعهده دارند. اینجاست که اگر عشق به کار نباشد نمیتوان در این حوزه وارد شد و باید گفت : روابط عمومی یک شغل نیست، بلکه یک ویژگی اخلاقی ست و یک شغل اداری نیست؛ بلکه یک شوق اداری ست.

اینجانب به نوبه خود فرارسیدن 27 اردیبهشت ماه؛ روز ملی ارتباطات و روابط عمومی  را به جناب آقای غلامرضا میری مدیر توانمند روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و همکاران،جناب آقای مهدی تنجو روابط عمومی فعال و پویای شبکه بهداشت و درمان مه ولات و تمامی فعالان عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی تبریک عرض نموده ، از خداوند متعال آرزوی موفقیت ، سربلندی و توفیق روز افزون را از درگاه ایزد متعال مسئلت می نمایم.

دکتر سیما عسکری مدیر شبکه بهداشت و درمان مه ولات