مه ولات قهرمان مسابقات والیبال جام مدافعان سلامت

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۸/۱۸ ۰۸:۴۰ | تعداد بازدید: 33

مدیر شبکه بهداشت و درمان مه ولات گفت: تيم والیبال شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در مسابقات والیبال جام مدافعان سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مقام نخست دست يافت.

به گزارش روابط عمومی،دکتر سیما عسکری گفت: این مسابقات با حضور ۶ تیم و ۷۲ ورزشكار در سالن ورزشی زنده یاد محمود کریمی در شهرستان تربت حیدریه برگزار شد و تیم شبکه بهداشت و درمان مه ولات مقام نخست،تیم حفاظت فیزیکی به مقام دوم و تیم معاونت بهداشتی مقام سوم این مسابقات را کسب نمود.

وی با تاکید بر اینکه این مسابقات با هدف انتخاب و اعزام به مسابقات کشوری دانشگاههای علوم پزشکی برگزار شده بود خاطرنشان کرد:تیم های شبکه بهداشت و درمان مه ولات،معاونت توسعه الف و ب،معاونت بهداشتی و اورژانس ۱۱۵ در این مسابقات شرکت داشتند.

شهرستان مه‌ولات دارای یک بیمارستان دولتی، ۵ پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است که خدمات مختلف بهداشتی درمانی  به مردم ارایه می‌دهند.

فیض آباد، مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مه ولات در ۲۰۷ کیلومتری مشهد قرار دارد.