بسیج لشکر مخلص خدا و مدرسه عشق است

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۸/۲۸ ۰۸:۳۵ | تعداد بازدید: 7

مدیر شبکه بهداشت و درمان مه ولات ضمن تبریک هفته بسیج گفت: این هفته فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های بزرگ انقلاب اسلامی، امام راحل و مقام معظم رهبری است.

دکتر سیما عسکری گفت:بسیج لشکر مخلص خدا و مدرسه عشق است؛واژه پرمعنایی که در وصف بسیج از سوی حضرت امام خمینی(ره) بیان شده است نشان از جایگاه والا و اهمیت این نهاد مردمی بی منت است که یادآور از جان گذشتی های فرزندان بروند، شجاع و غیور ایران اسلامی است که در طول عمر با عزت این نهاد همواره در قامت تعهد، اخلاص، ایمان و تخصص ایفای نقش نموده اند.

وی ضمن تقدیر از فرماندهی سپاه ناحیه مه ولات و بسیج جهت اجرای  "طرح شهید حاج قاسم سملیمانی" بمنظورمدیریت و کنترل اپیدمی کووید-19 به شیوه محله و خانواده محور با استفاده از ظرفیت "برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت" گفت:بسیج در کنار مردم، همراه مردم و مایه مباهات و افتخار نظام است و همواره تفکر بسیجی راه مقابله با بحران‌ها بر مبنای وحدت مردمی است، پر واضح است که نقش بسیج در کنار دیگر نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی و مجموعه دستگاه های خدمتگذار در رخدادهای مختلف چون محرومیت زدایی، عمران و آبادانی،کمک و مساعدت در کمک به مردم در بلایای طبیعی چون سیل و زلزله برکسی پوشیده نیست.

وی افزود: این هفته را به همه بسیجیان دلاور تبریک عرض نموده؛ از درگاه خداوند قادر و متعال برای همگان آرزوی سلامتی، توفیق و سربلندی مسئلت می نمایم.