6 پزشک متخصص مقیم به كادر بيمارستان مه ولات اضافه شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۲۹ ۱۳:۲۲ | تعداد بازدید: 7

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرستان تربت حیدریه گفت: با جذب 6 پزشک متخصص مقیم؛ كادر تخصصی اين بيمارستان از 5 نفر به 11 نفر افزايش يافت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مه ولات؛دکتر علی ایزدی در جمع خیرین سلامت و مسئولین شهر و شهرستان مه ولات گفت:تخصص این پزشکان در زمینه پاتولوژی؛رادیولوژی؛ داخلی و کودکان است که با جذب آنها بخش از مشکلات کمبود پزشکان متخصص در این شهرستان برطرف شد.

وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی ما خدمت به مردم و محرومین است افزود:پزشکان اختصاص یافته در این بیمارستان هنوز کافی نیست و ضمن پیگیری جهت حضور حداکثری؛ زمینه ای در این شهرستان فراهم گردد تا به کادر تخصصی انگیزه داده شود تاخدمت رسانی خوبی به مردم ارائه گردد.

دکتر ایزدی گفت:یک دستگاه سونوگرافی به ارزش ۱۴ میلیارد ریال خریداری شده که به زودی تحویل بیمارستان امام رضا(ع)خواهد شد.

مدیر منابع انسانی و مشاور اجرایی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان تربت حیدریه با تاکید بر اینکه مهمترین اولویت کاری شبکه بهداشت و درمان مه ولات در وضعیت فعلی که شاهد شیوع ویروس کرونا هستیم، حفظ سلامت شهروندان است، عنوان کرد: آنچه مبرهن بوده این است که ویروس کرونا فعلا رفتنی نیست بنابراین رعایت نکات بهداشتی و فاصله گذاری در تمامی فعالیت های روزمره شهروندان امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

سید احمد نظام با تاکید بر اینکه دغدغه اصلی ما در دانشگاه تامین نیرو و راه اندازی بیمارستان و همکاری صمیمانه با خیرین و مسئولین شهر و شهرستان است افزود:خیرین این شهرستان همیشه جلوتر از مسئولین بودند که این یک ظرفیت و پتانسیل خوب برای این شهرستان است.

رئیس مجمع خیرین سلامت مه ولات گفت:الحمدالله با همکاری و همراهی دانشگاه علوم پزشکی و خیرین سلامت اقدامات موثری در این حوزه صورت گرفته و پروژه های زیادی در دست اقدام است.

حجت الاسلام سید جابر هاشمی ضمن تشکر از رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی شهرستان تربت حیدریه افزود: بزرگمردی ؛صبر و حوصله پرسنل شبکه بهداشت و درمان؛پرستاران و پزشکان در تاریخ ثبت خواهد شد.