کمک ۶۰۰ میلیون ریالی ورثه مرحوم حاج عیسی شیردل به شبکه بهداشت و درمان

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۱۲ ۰۸:۵۹ | تعداد بازدید: 5

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مه ولات گفت: در اقدامی خداپسندانه ورثه محترم مرحوم حاج عیسی شیردل ، خیر سلامت شهرستان با ۶۰۰ میلیون ریال به این شبکه اهدا نمودند که این خانواده گرانقدر طی یک سال گذشته نیز حدود ۵ میلیارد ریال كمك مالی به حوزه بهداشت و درمان كرده اند.

به گزارش روابط عمومی؛مهندس مجتبی خلوصی افزود:‌ خيرين سلامت، بازوی توانمند حوزه بهداشت و درمان در تأمين فضا و لوازم مورد مورد نياز این حوزه می باشند .

وی تصریح کرد:هر چند ارتقای ضریب سلامت و شاخص های بهداشتی جامعه بر عهده دولت است ولی این موضوع با بودجه و امكانات محدود دولتی قابل دستیابی نیست و انتظار است که خیرین عرصه سلامت وارد میدان شده و با مشاركت خود برای ارتقای سلامت جامعه بكوشند که این مهم در شهرستان مه ولات به خوبی انجام میشود.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مه ولات گفت:خيرين مه ولات جزء خیرین پيشرو و پيشگام در سطح استان بوده که همواره كمر همت به رفع مشكلات مردم بوي‍‍‍‍ژه حوزه درمان و بيماران نیازمند دارند که تحول بزرگی طی یکسال گذشته و قبل از آن در اين بخش ايجاد كرده اند.

لازم به ذکر است مدیر شبکه بهداشت و درمان با همراهی چند تن از مسوولین شبکه ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی با حضور در منزل مرحوم حاج عیسی شیردل از کمک های این خانواده خیر طی یکساله گذشته به حوزه بهداشت و درمان تقدیر و تشکر نمودند.