پیام تبریک سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مه ولات به مناسبت روز داروساز

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۰۴ ۰۸:۱۹ | تعداد بازدید: 4

مهندس مهدی دهقان سرپرست شبکه بهداشت و درمان طی پیامی فرا رسیدن روز داروساز را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی،متن پیام به شرح زیر است:

پنجم شهریورماه، روز ولادت حکیم محمدبن زکریای رازی؛ شیمیدان، طبیب، داروشناس و داروساز ایرانی روز داروسازان می باشد.

ضرورت دارو و داروسازی و نقش آن در تأمین سلامت بیماران، اهمیت و جایگاه ویژه ای دارد؛ این خود بهانه ای است تا همت والای این قشر، دیگر بار ستوده شود.

امروز فرصت مناسبی است برای گرامیداشت مقام دانشمندان، اساتید و تمامی داروسازان کشور و شهرستان مه ولات؛ زنان و مردانی که واسطه شفای بیماران هستند و حاصل تلاش و زحمت ایشان، زنجیره درمان را کامل می‌کند لذا تبریک روز بزرگداشت مقام داروساز و حکیم محمد بن زکریای رازی به جامعه داروسازان کشور به خصوص داروسازان شهرستان مه ولات آقای دکتر علی رضا صفریان؛سرکار خانم دکتر رمضانپور و سرکار خانم دکتر کیومرث،دکتردلپذیر و دکتر زینلی آرزوی سلامتی و توفیقات علمی از خداوند متعال خواستارم.