پاسخ مدیر شبکه بهداشت ودرمان مه ولات در رد یک شایعه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۲/۰۶ ۰۹:۵۰ | تعداد بازدید: 113

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مه ولات شایعه مبنی قرار گرفتن بیمارستان امام رضا (ع) این شهرستان به عنوان مرکز پذیرش بیماران احتمالی کرونا را رد کرد و افزود:بیمارستان امام رضا(ع)تحت هیچ شرایطی در این خصوص معرفی نشده است.

به گزارش روابط عمومی مهندس مجتبی خلوصی با اشاره به مطلب منتشر شده در رسانه ها گفت:مراکز مربوطه درمان ویروس کرونا توسط دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به شورای تامین معرفی شده و بیمارستان امام رضا(ع)جزء این مراکز نیست.

وی گفت: هر دانشگاهی ممکن است  تعدادی از مکان های  تحت پوشش خود را برای پوشش احتمالی و در صورت نیاز در جهت سهولت دسترسی مردم مشخص کند که این مهم در شهر تربت حیدریه با هماهنگی شورای تامین این شهرستان برنامه ریزی شده است.

وی تصریح کرد: ممکن است اگه ضروری باشد یک سری اقدامات برای پاسخگویی به جمعیت هر شهرستان فقط در همان شهرستان مهیا بشود ، ولی مطلبی که واضح و مبرهن است این است که نه امکان پذیره و نه منطقی است که بیماری را از شهر بزرگتر و با امکانات بیشتر به مرکزی بفرستند با فاصله دور که نه متخصص و تجهیزات کافی در این مورد را دارد.

خلوصی افزود:در هرصورت با اطمینان کامل اینکه بیمارستان فیض آباد به این منظور در نظر گرفته شده باشد را رد میکنم، هر چند ما تلاش میکنیم هر چه در توان داریم  برای جمعیت خود شهرستان انجام بدهیم.

مدیر شبکه بهداشت ودرمان مه ولات گفت:بهترین راه در مبارزه با این بیماری، رعایت بهداشت فردی توسط تک تک افراد جامعه است و رسانه‌ها می توانند با ارائه اطلاعات صحیح به مردم نقش بسیار مهمی در این خصوص ایفا نمایند.

وی گفت: در این موارد صرفا اعلام اخبار از سوی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ملاک بوده و هیچ گونه سایت یا کانال دیگری مورد تایید نمی باشد و پیگیری موضوع توسط دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به عنوان  نشر اکاذیب محفوظ است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مه ولات با اشاره به مطلب منتشر شده در رسانه ها گفت:مراکز مربوطه درمان ویروس کرونا توسط دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به شورای تامین تربت حیدریه معرفی شده و بیمارستان امام رضا(ع)جزء این مراکز نیست.

مهندس مجتبی خلوصی گفت: هر دانشگاهی ممکن است  تعدادی از مکان های  تحت پوشش خود را برای پوشش احتمالی و در صورت نیاز در جهت سهولت دسترسی مردم مشخص کند که این مهم در شهر تربت حیدریه با هماهنگی شورای تامین این شهرستان برنامه ریزی شده است.

وی گفت: ممکن است اگه ضروری باشد یک سری اقدامات برای پاسخگویی به جمعیت هر شهرستان فقط در همان شهرستان مهیا بشود ، ولی مطلبی که واضح و مبرهن است این است که نه امکان پذیره و نه منطقی است که بیماری را از شهر بزرگتر و با امکانات بیشتر به مرکزی بفرستند با فاصله دور که نه متخصص و تجهیزات کافی در این مورد را دارد.