مه ولات بار دیگر در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۰۶ ۰۸:۵۹ | تعداد بازدید: 10

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مه‌ولات گفت:متاسفانه وضعیت شهرستان از نظر ابتلا به کووید ۱۹ همچنان قرمز بوده و موارد بستری و ابتلا افزایش یافته است.

به گزارش روابط عمومی،مهندس مهدی دهقان گفت: مردم باید خطر ابتلا به بیماری کرونا را جدی بگیرند و شهروندان با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی، می‌توانند زنجیره انتقال این بیماری را قطع کنند.

وی تصریح کرد: شهروندانی که پروتکل های بهداشتی را رعایت نکرده و توجهی به استفاده از ماسک و دستورالعمل های بهداشتی نمی کنند، حقوق دیگران را زیر پا گذاشته و ضمن اینکه اقدامشان حق الناس بوده، اقدام آنان تهدید علیه سلامت و امنیت عمومی جامعه است.

وی با اشاره به اینکه استخر و دوشنبه بازار این شهر با هدف مقابله با ویروس کروونا هنوز تعطیل است افزود: استفاده از ماسک برای تمام کارمندان و مراجعه کنندگان به دستگاه‌های خدماتی الزامی است.

شهرستان مه‌ولات دارای یک بیمارستان دولتی، چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است که خدمات مختلف بهداشتی درمانی  به مردم ارایه می‌دهند.

فیض آباد، مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری مه ولات در ۲۰۷ کیلومتری مشهد قرار دارد.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۴۴۳ هزار و ۸۶ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند. این بیماری تاکنون جان ۲۵ هزار و ۳۹۴ تن  را در کشورمان گرفته است.

همچنین تاکنون ۳۷ هزارو ۳۹۴  نفر از مبتلایان به کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.

"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان ۳۲ میلیون و ۸۴۴ هزار و ۳۵ نفر را بیمار کرده و جان ۹۹۴ هزار و ۸۵۹ نفر را در ۲۱۲ کشور گرفته است.

به نقل از دکتر لاری سخنگوی وزارت بهداشت استانهای تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند واستانهای کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.