كارگاه آموزشي اطفاي حريق در مه ولات برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۱:۵۳ | تعداد بازدید: 7
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مه ولات كارگاه آموزشي اطفاي حريق در بیمارستات امام رضا(ع) شهر فیض آباد برگزار شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مه ولات، هدف از برگزاري اين كارگاه را آشنايي كاركنان با نحوه كاركرد كپسول هاي اطفاي حريق و اقدامات لازم در زمان بروز بحران و آتش سوزي عنوان كرد.
مهندس مجتبی خلوصی گفت: در اين كارگاه آموزشي پرسنل ؛پرستاران و كارشناسان بهداشت ، آموزش هاي لازم را در زمينه عوامل بروز حريق، انواع خاموش كننده ها، نحوه استفاده از كپسول هاي اطفاي حريق، اصلاح باورهاي غلط در زمان وقوع حريق و چگونگي مهار آتش فرا گرفتند.

وي افزود: فراگيران همچنين با اقدامات لازم در زمان بروز حوادث طبيعي مانند زلزله و خطر وقوع آتش سوزي آشنا شدند.

وي اظهار داشت: اين دوره آموزشي از جمله برنامه هاي آموزشي شبكه بهداشت و درمان مه ولات در زمينه برنامه مديريت بحران و آموزش ضمن خدمت كاركنان بود كه در آن ضمن نمايش عملي، روش استفاده از انواع كپسولهاي آتش نشاني توسط فراگيران به اجرا گذاشته شد.

بیمارستان امام رضا(ع)شهرستان مه ولات از سال ۱۳۹۱فعالیت خود را آغاز کرد و هم اینک  با ۳۰ تخت فعال در بخش‌های اورژانس؛داخلی؛دیالیز و اطفال با داشتن حدود ۱۵ پزشک متخصص  به مردم این شهرستان خدمات می‌دهد.

شهرستان مه‌ولات دارای یک بیمارستان دولتی، چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است که خدمات مختلف پزشکی به مردم ارایه می‌دهند.

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۳۶۳ هزار نفر از مردم شهرستان‌های تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات خدمات ارایه می‌کند.

تصاویر خبر