روز پزشک و تجلیل از پزشکان در شهرستان مه ولات

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۰۱ ۱۱:۳۱ | تعداد بازدید: 28

به مناسبت روز پزشک و قدردانی از پزشکان شهرستان مه ولات با اهداء گل و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی،همزمان با روز بزرگداشت حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک سرپرست شبکه بهداشت در معیت حراست و مسئول گسترش با حضور در مراکز جامع سلامت ،با اهداء گل و لوح تقدیر این روز را به پزشکان تبریک و تهنیت گفت.

مهندس مهدی دهقان ضمن پاسداشت و ادای احترام به پزشکان و فعالین حوزه سلامت، از تلاش‌های بی شائبه این عزیزان که در ماه‌های اخیرایثارگونه و از جان گذشتگی به مردم شریف شهرستان خدمت کردند تقدیر و تشکر نمود.

وی گفت: امروز می توانیم از خودگذشتگی و تلاش شبانه روزی پزشکان عزیز در دفاع از سلامت بیماران در بحران همه گیری کرونا را نمونه ای از ایفای این مسئولیت اخلاقی و اجتماعی در جامعه پزشکی ایران دانست.

شهرستان مه‌ولات دارای یک بیمارستان دولتی، چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است که خدمات مختلف بهداشتی درمانی به مردم ارایه می‌دهند.

فیض آباد، مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مه ولات در ۲۰۷ کیلومتری مشهد قرار دارد.