درخواست مساعدت همگانی برای مهار کرونا در مه ولات

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۰۸ ۰۸:۵۰ | تعداد بازدید: 15

به گزارش روابط عمومی،مدیر شبکه بهداشت و درمان مه ولات گفت: تعداد موارد ابتلا به کرونا در این شهرستان در یکماه گذشته رشد ناگهانی داشت به نحوی که میزان موارد جدید و فوتی ها در این یک ماه به تنهایی بیش از کل موارد بروز درچهار ماه ابتدایی بوده است.

مهندس مجتبی خلوصی گفت:هم اکنون با لغو تجمعات بویژه مراسم عروسی و عزا، انجام ضدعفونی و گندزدایی و توصیه به رعایت نکات بهداشتی و تداوم همکاری تک تک افراد جامعه امیدواریم در آینده نزدیک به مرحله کنترل و ثبات برسیم تا زمینه از سرگیری فعالیت روزمره مردم فراهم گردد .

مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مه ولات گفت: براساس مصوبه ستاد مقابله با کرونا این شهرستان در تیرماه کلیه مراسم عروسی و ترحیم که موجب تجمع و به خطر افتادن سلامت مردم شده بود ممنوع و تعطیل شد که این روندادامه دارد.

وی گفت: از عمده دلایل بروز پیک جدید بیماری کرونا در سطح این شهرستان، برگزاری مراسم‌ عروسی و تجمع بود که با هماهنگی های بین بخشی جلوی آن گرفته شد.برهمین اساس کماکان هرگونه تجمع و دورهمی تخلف بوده و درصورت مشاهده و گزارش برگزاری مراسم که موجبات ازدحام انسانی را فراهم آورد، نسبت به تعطیلی محل و معرفی عامل یا عاملان به مراجع قضایی اقدام خواهد شد . در این راستا با بازدیدهای پیاپی و مشترک تا کنون برخی اماکن تعطیل و چند نانوایی به دادگاه معرفی شدند.

وی با تاکید بر اینکه خطر ابتلا به بیماری کرونا باید توسط مردم جدی تلقی شود، اظهار داشت: شهروندان با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و عمل به پروتکل‌های بهداشتی زنجیره انتقال این بیماری را قطع کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مه ولات افزود: فعالیت کلیه آرایشگاههای زنانه تا اطلاع ثانوی تعطیل و آرایشگاههای مردانه با رعایت پروتکل های بهداشتی و محدودیت ساعت کاری و نوبت دهی می توانند فعالیت کنند.

خلوصی بیان داشت:واحدهای صنفی غذای آماده؛رستوران؛اغذیه و کبابی فقط به صورت بیرون بر مجاز به فعالیت بوده و استفاده از ماسک برای عموم کارمندان و مراجعین به دستگاههای خدماتی و کلیه مراکز خرید و فروش الزامی است.

شهرستان مه‌ولات دارای یک بیمارستان دولتی، چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است که خدمات مختلف بهداشتی درمانی به مردم ارایه می‌دهند.

فیض آباد، مرکز شهرستان 50 هزار نفری مه ولات در 207 کیلومتری مشهد قرار دارد.