#ماسک_من_محافظ_تو

درخواست امام جمعه مه ولات از همدلی مجدد و رعایت سه گانه های طلایی مبارزه با کرونا

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۱۳ ۰۹:۲۶ | تعداد بازدید: 15

امام جمعه شهرستان مه ولات خواستار همدلی مجدد مردم عزیز همانند دور اول شیوع کرونا در شهرستان ورعایت سه گانه های طلایی مبارزه با کرونا شد.

حجت الاسلام حسین اسلامی در گفتگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مه ولات گفت:بیماری کرونا یک پدیده نادر ؛ بی بدیل و بسیار سخت برای بشریت بود که تمام ابعاد زندگی بهداشتی؛ اقتصادی؛ اجتماعی و سیاسی را تحت تاثیر خودش قرار داد.

وی افزود:در دور اول کرونا با همدلی و همراهی مسئولین محترم و مردم عزیز کرونا را پشت سر گذاشتیم ولی متاسفانه در دقیقه ۹۰ این بیماری را جدی نگرفتیم.

دکتر اسلامی خاطر نشان کرد:رعایت پروتکل ها و مسائل بهداشتی در این شهرستان اندکی سست و متوقف شد و متاسفانه این روزها شاهد شیوع و گسترش این ویروس منحوس در بین عزیزانمان هستیم.و از همه مردم عزیز تقاضا دارم نکات بهداشتی مخصوصاً سه گانه طلایی مبارزه با کرونا که استفاده از ماسک در مجامع عمومی؛ رعایت فاصله گذاری اجتماعی و شستن مداوم دست هارا رعایت کنند .
امام جمعه محترم مه ولات افزود :حتی الامکان در مجامع عمومی حضور نداشته باشند و فقط به قصد ضرورت از منزل خارج شوند و از برگزاری مجالس عروسی و عزا در منازل خودداری کنند تا انشالله این گردنه موج دوم کرونا که شدیدتر و بحرانی تر از موج اول است را به سلامت پشت سر بگذاریم.

#انعکاس_سلامت
#شبکه_بهداشت_و_درمان_مه ولات