حرفه ی پرستاری در درجه اول هنر است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۰/۱۰ ۱۳:۰۵ | تعداد بازدید: 17

معاون درمان، رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  به مناسبت روز پرستار ضمن حضور در بیمارستان امام رضا(ع) شبکه بهداشت و درمان مه ولات و تبریک این روز به پرستاران، از زحماتشان تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی، دکترمحمدرضا بهروز معاون درمان دانشگاه، گفت: حرفه ی پرستاری در درجه اول هنر و در درجه دوم اخلاق پرستاری  است که باید با رفتار و منش خوب به بیماران خدمت کنند و امسال هم از طرف سازمان جهانی بهداشت، سال پرستاری نامگذاری شده است که نشانه توجه و ارزش به مقام پرستار و نقش این عزیزان در درمان بیماران است.

او بیان داشت: درحال حاضرحدود ۵۰۰ پرستار در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه فعالیت میکنند که پیگیر مطالبات و درخواست های این عزیزان هستیم.

یک بیمارستان، ۴ پایگاه اورژانس ۱۱۵،  ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴خانه بهداشت و۳ پایگاه بهداشتی تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان مه ولات می باشد.