با مشارکت خیرین صورت گرفت:

تامین یک دستگاه مانیتورینگ جهت مرکز جامع سلامت شهر شادمهر

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۷/۲۰ ۱۴:۱۸ | تعداد بازدید: 6

سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مه ولات گفت: یک دستگاه مانیتورینگ  به ارزش ۳۵۰ میلیون ریال به همت خیر حاج رمضانعلی رضایی جهت مرکز جامع سلامت شهری و روستایی شادمهر خریداری شد.

به گزارش روابط عمومی،مهندس مهدی دهقان با اشاره به اینکه این اقدام خیرخواهانه خیر محترم به یادبود همسرشان مرحومه کبری امیری شادمهری صورت گرفت افزود :دستگاه مانیتورینگ، دانسته های مربوط به  نشانه های حیاتی بیمار را آنالیز نموده و آنها را بر روی صفحه نمایش نشان میدهد و در شرایط اورژانسی بیمار، اخطارهای لازم را به پزشک و پرستاران می دهد.‏

وی تصریح کرد:عملکرد این دستگاه  شامل فعالیت الکتریکی قلب ( ECG )،دمای بدن ( Temp )،درصد اشباع اکسیژن در خون ( SPO2 )،تعداد ضربان قلب ( HR )،فشار خون غیر تهاجمی ( NIBP )،فشار درون شریانی ( IBP )و سایر پارامترهای دیگر ،در این دستگاه نمایش داده میشود.

،الحمدالله در هفته دولت امسال پروژۀ مرکز خدمات جامع سلامت شادمهر با زیربنای ۱۲۵۰ مترمربع و هزینه‌ای بالغ بر ۳۵ میلیارد افتتاح شد که این مرکز منشا خدمات موثری در این منطقه خواهد بود.

مه‌ ولات دارای یک بیمارستان دولتی، چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است که خدمات مختلف بهداشتی و درمانی به مردم ارایه می‌دهند.

فیض آباد، مرکز شهرستان ۵۲ هزار نفری مه ولات در ۵۵ کیلومتری شهرستان تربت حیدریه قرار دارد.

سر تیتر خبر
با مشارکت خیرین صورت گرفت: