گامی دیگر از خیرین شهرستان مه ولات:

افزایش امکانات رفاهی بیمارستان امام رضا (ع)مه ولات

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۱۲ ۱۲:۰۲ | تعداد بازدید: 7

۵ دستگاه تلویزیون ۲۴ اینچی بمنظور رفاه حال مراجعین، به بیمارستان امام رضا(ع)شهرستان مه ولات اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی، مدیر شبکه بهداشت و درمان مه ولات اظهار داشت: ۵ دستگاه تلویزیون با کمک خیرخواهانه ورثه مرحوم حاج غلامرضا یوسف نیا با هزینه ای بالغ بر ۸۰ میلیون  ریال جهت استفاده بیماران بخش داخلی بیمارستان امام رضا(ع) شهرستان اهدا شد.

مهندس مجتبی خلوصی گفت: تامین نیازهای بیمارستان، بهرگیری از ظرفیت خیران نیک اندیش شهرستان و فرهنگ سازی برای مشارکت خیران به بحث سلامت جامعه و خدمت خالصانه به مردم این شهرستان از اولویت‌های اصلی  این مجموعه ی باشد.

بیمارستان امام رضا(ع)شهرستان مه ولات از سال ۱۳۹۱فعالیت خود را آغاز کرد و هم اینک  با ۳۰ تخت فعال در بخش‌های اورژانس؛داخلی؛دیالیز و اطفال با داشتن حدود ۱۵ پزشک متخصص  به مردم این شهرستان خدمات می‌دهد.

شهرستان مه‌ولات دارای یک بیمارستان دولتی، چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است که خدمات مختلف پزشکی به مردم ارایه می‌دهند.

سر تیتر خبر
گامی دیگر از خیرین شهرستان مه ولات: