آغاز واکسیناسیون ۱8 ساله ها در مه ولات

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۳۰ ۰۹:۳۶ | تعداد بازدید: 6

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان مه ولات گفت:افراد بالای 18 سال در شهر شادمهر و روستاهای مه ولات جهت تزریق واکسن کرونا در سامانه وزارت بهداشت salamat.gov.ir ثبت نام کنند.

به گزارش روابط عمومی، مهندس مهدی دهقان با تاکید بر اینکه افراد فراخوانده شده از طریق پیامک یا دعوت تلفنی، جهت دریافت واکسن کووید ۱۹ به مراکز جامع سلامت روستایی مراجعه کنند افزود: آدرس مراکز واکسیناسیون درشهر شادمهر و روستاهای شهرستان مه ولات جهت مراجعه افراد بالای 18 سال به شرح زیر است:

مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شادمهر

مرکز خدمات جامع سلامت روستایی علی آباد

مرکز خدمات جامع سلامت روستایی عبدل آباد

مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دوغ آباد

مرکز خدمات جامع سلامت روستایی مهنه

وی گفت:انشاالله بزودی واکسیناسیون شهروندان محترم در شهر فیض آباد آغاز و تزریق واکسن در مرکزواکسیناسیون واقع در انتهای خیابان شهید بهشتی صورت خواهد گرفت.

دهقان از کلیه شهروندان درخواست کرد ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی از برگزاری هر گونه دورهمی و عادی انگاری و برگزاری مراسمات پرهیز و حتما از ماسک استفاده کنند.

شهرستان مه‌ولات دارای یک بیمارستان دولتی، چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است که خدمات مختلف بهداشتی درمانی به مردم ارایه می‌دهند.

فیض آباد، مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مه ولات در ۲۰۷ کیلومتری مشهد قرار دارد.